Значення молодих сімей у процесі формування повноцінного українського суспільства - Брюшкова, В. Є.; Трибулькевич, К. Г. (My University, 2018)
Розглянуто проблеми, з якими стикаються молоді сім’ї в перші роки спільного життя, і запропоновано шляхи їх подолання.
Брюшкова, В. Є. Значення молодих сімей у процесі формування повноцінного українського суспільства / В. Є. Брюшкова, К. Г. Трибулькевич // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 262–268.
Keywords: соціальні інститути; сім’я; охорона сім’ї; шлюб; державна підтримка