Управління проектами: стан та перспективи - (:unkn) unknown (My University, 2016)
У збірнику наведенні матеріали ХІI Міжнародної науково-практичної конференції «Управління проектами: стан та перспективи». Збірник становить інтерес для наукових працівників, викладачів, інженерів та студентів.
Управління проектами: стан та перспективи : матеріали ХII міжнар. наук.-практ. конф. / відпов. за вип. К. В. Кошкін. – Миколаїв : НУК, 2016. – 196 с.