Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ПАТ «РАДСАД») - Агєєва Н. Ю.; Ageeva N. Yu. (My University, 2024)
Агєєва Н.Ю.: «Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства ( на прикладі ПАТ «РАДСАД»)» – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2024. Розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Наведена характеристика підприємства ПАТ «РАДСАД», проаналізовані його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який довів доцільність запропонованих заходів.
Development and organization of a business plan for the development of enterprise (on the application of РAT «RADSAD»)
Агєєва, Н. Ю. Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі ПАТ «РАДСАД») : бакалаврська робота ; спец. 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" / Н. Ю. Агєєва ; наук. кер. О. П. Корнієнко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 90 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"; enterprise; planning; business plan; economic efficiency