Еволюція архітектури плавучих споруд для житла та відпочинку - Пишнєв, С. М.; Долгова, А. К.; Гавриленко, Є. О.; Pyshnev, S. M.; Dolhova, A. K.; Havrilenko, Ye. O. (My University, 2014)
У статті розглянуті та проаналізовані існуючі споруди та розробкидля проживання, роботи та відпочинку на воді
The revolution of architecture floating facilities for recreation and living
Пишнєв, С. М. Еволюція архітектури плавучих споруд для житла та відпочинку / С. М. Пишнєв, А. К. Долгова, Є. О. Гавриленко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 66–69.
Keywords: концептуальний проект плавучого будинку; плавуча дача; плавучий будинок; плавучий готель; плавучий офіс; conceptualdraftfloating buildings; floating house; houseboat; floating hotel; floating office