Збірник тестових завдань з курсу «Вступ до спеціальності» (освітні науки) - Кузьменко Юлія Василівна; Корнієнко Ірина Анатоліївна (My University, 2025)
У посібнику подано добірку тестів з курсу «Вступ до спеціальності» для здійснення поточного та підсумкового контролю здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності: А1 Освітні науки, А2 Дошкільна освіта, А3 Початкова освіта, А4 Середня освіта, А 5 Професійна освіта, А 6 Спеціальна освіта, А 7 Фізична культура і спорт. Для педагогічних та науково-педагогічних працівників, студентів закладів педагогічної освіти.
Кузьменко, Ю. В. Збірник тестових завдань з курсу «Вступ до спеціальності» (освітні науки) : посібник для практичних занять та навчання / Ю. В. Кузьменко, І. А. Корнієнко. – Миколаїв : ННПІ ім. В. О. Сухомлинського, 2025. – 46 с.
Keywords: освіта; тестові методики; освітній процес; навчання; педагогіка