Інструментарій інформаційної технології для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP - Гоменюк В. В.; Приходько А. С.; Пухалевич А. В. (Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С., 2020)
Розроблено програмне забезпечення для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP. Програма реалізує трьохфакторну нелінійну регресійну модель для оцінювання розміру програмного забепечення інформаційниї систем з відкритим кодом на PHP на основі чотиривимірного перетворення Джонсона сімейства SB.
Гоменюк, В. В. Інструментарій інформаційної технології для оцінювання розміру програмного забезпечення інформаційних систем з відкритим кодом на PHP / В. В. Гоменюк, А. С. Приходько, А. В. Пухалевич // Матеріали ІІІ всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. студ., асп. та молодих вчених "Сучасні комп’ютерні системи та мережі в управлінні". – Херсон : Вид-во ФОП Вишемирський В. С., 2020. – С. 232.
Keywords: оцінювання розміру програмного забезпечення; рівняння лінійної регресії; перетворення Джонсона