Дистанційна форма проведення конкурсів з дизайну: переваги та недоліки - Данильченко, Н. В.; Danylchenko, N. V. (My University, 2023)
Обґрунтована важливість проведення конкурсів з дизайну для студенів даної спеціальності. Розглянуті переваги та недоліки проведення конкурсів з дизайну у дистанційному форматі під час війни. Запропоновано форма проведення аналогічних заходів в майбутньому.
Remote form of design competitions: advantages and disadvantages
Данильченко, Н. В. Дистанційна форма проведення конкурсів з дизайну: переваги та недоліки = Remote form of design competitions: advantages and disadvantages / Н. В. Данильченко // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 549–551.