Удосконалення моделі управління інфраструктурними проектами міста - Козирко, А. О.; Kozyrko, A. A. (My University, 2021)
Козирко А. О. «Удосконалення моделі управління інфраструктурними проектами» – Магістерська робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти (спеціальність управління проектами). – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2021 р. Досліджені сучасні концепції управління інфраструктурними проектами, засоби та інструменти, систематизовано й розширено наукові підходи до дослідження інфраструктури громадського транспорту; здійснено класифікацію ТПВ за групами та категоріями залежно від видів транспорту, що взаємодіють у ТПВ, кореспонденцій пасажиропотоків у ТПВ та потужності пасажиропотоків, що дозволило сформулювати вимоги до інфраструктури транспортно-пересадочних вузлів залежно від потужності пасажиропотоків та інших умов; розкрито наукові підходи до з’ясування змісту поняття «управління проектами»; визначено причини низьких темпів покрашення громадської транспортної інфраструктури в Україні. Запропоновано вдосконалення існуючої моделі для вирішення задачі вибору місць розташування ТПВ з використанням смарт-технологій; розроблено блок-схема алгоритму обчислення ефективних транспортно-пересадочних вузлів.
Козирко, А. О. Удосконалення моделі управління інфраструктурними проектами міста = Improvement of the infrastructure project management model : магістерська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / А. О. Козирко ; наук. кер. Лб. С. Чернова. – Миколаїв : НУК, 2021. – 107 с.
Keywords: громадський транспорт; смарт-технології; управління проектами; моделі; програмні продукти; 122 “Комп’ютерні науки“; public transport; smart technologies; project management; models; software products