Рентабельність промислового підприємства: методичний інструментарій її підвищення в умовах зростання економіки - Лисейко, Ю. В. (My University, 2021)
В кваліфікаційній магістерській роботі розглянуто питання підвищення рентабельності промислових підприємств, що в складних умовах трансформаційних процесів в Україні набуває особливої значущості. Систематизовано теоретичні підходи до сутності прибутку і рентабельності підприємства. Визначено основні фактори впливу на рентабельність і прибуток підприємства та особливості системи управління ними. Здійснено аналітичне дослідження рентабельності промислового підприємства ПрТ «Первомайський МКК». Узагальнено тенденції фінансової діяльності підприємства та визначено основні напрями підвищення рентабельності досліджуваного промислового підприємства.
Лисейко, Ю. В. Рентабельність промислового підприємства: методичний інструментарій її підвищення в умовах зростання економіки : магістерська робота ; спец. 072 “Фінанси, банківська справа та страхування“ / Ю. В. Лисейко ; наук. кер. П. М. Карась. – Миколаїв : НУК, 2021. – 98 с.
Keywords: фінансова діяльність; прибуток; рентабельність; підвищення; підприємство; 072 “Фінанси, банківська справа та страхування“; financial activity; profit; profitability; increase; enterprise