Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" напрям підготовки 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" напрям підготовки 6.050503 "Машинобудування" (у тому числі для груп, що навчаються за скороченим терміном) - Самохвалов, Віктор Сергійович; Джуринська, Анна Олександрівна; Кобалава, Галина Олександрівна (My University, 2016)
Методичні вказівки містять систему єдиних вимог, роз'яснень і рекомендацій щодо виконання, визначення її структури, змісту, обсягів, а також встановлюють обов'язкові для виконання вимоги до змісту та оформлення самостійної роботи. Призначені для студентів денної та заочної форми навчання, що навчаються за напрямом 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" та напрямом підготовки 6.050503 "Машинобудування", у тому числі для груп, що навчаються за скороченим терміном.
Самохвалов, В. С. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Вторинні енергетичні ресурси та енергозбереження" напрям підготовки 6.051201 "Суднобудування та океанотехніка" напрям підготовки 6.050503 "Машинобудування" (у тому числі для груп, що навчаються за скороченим терміном) / В. С. Самохвалов, А. О. Джуринська, Г. О. Кобалава. – Херсон : ТОВ "Борисфен-про", 2016. – 18 с.
Keywords: енергозбереження; суднобудування; енергоресурси