Методичні рекомендації з дисципліни «Практикум з іншомовного наукового спілкування» для студентів ІІ рівня вищої освіти (магістр) - Міняйлова Алевтина Володимирівна (My University, 2026)
Методичні рекомендації містять довідникову інформацію та методичні поради для студентів, які володіють англійською мовою на рівні В1+ і наразі вивчають курс «Практикум з іншомовного наукового спілкування». Вони сприяють розвитку навичок усного та писемного спілкування англійською мовою та пояснюють, як правильно написати резюме і супровідний лист під час працевлаштування англійською мовою, вести ділову англомовну переписку з колегами і клієнтами, як написати відгук на наукову статтю і як робити ефективні наукові презентації англійською мовою. Методичні рекомендації призначені для студентів ІІ рівня вищої освіти (магістр).
Міняйлова, А. В. Методичні рекомендації з дисципліни «Практикум з іншомовного наукового спілкування» для студентів ІІ рівня вищої освіти (магістр) : у 2 ч. Ч. І / уклад. А. В. Міняйлова. – Миколаїв : НУК, 2026. – 42 с.
Keywords: практикум; іншомовне наукове спілкування