Методика створення програмного забезпечення з елементами візуального програмування для автоматизованих систем - Шубенок, Андрій Ігорович; Кравченко, Дмитро Вікторович; Ушкаренко, Олександр Олегович (My University, 2022)
В роботі розглянуто проблему розвитку програмного забезпечення для автоматизації процесів керування автономними, в тому числі й судновими електроенергетичними системами. Наведено приклад бібліотеки компонентів та фрагментів схем електроенергетичної системи. Обгрунтовано використання матриць для реалізації технології візуального програмування.
Шубенок, А. І. Методика створення програмного забезпечення з елементами візуального програмування для автоматизованих систем / А. І. Шубенок, Д. В. Кравченко, О. О. Ушкаренко // Матеріали XXII Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів "Стан, досягнення та перспективи інформаційних систем і технологій". – Одеса : ОНТУ, 2022 р. – С. 171–173. – Режим доступу : https://ontu.edu.ua/download/konfi/2022/Conference_abstract-IT-21-22-04-22.pdf
Keywords: програмне забезпечення; бібліотека компонентів; автоматизоване робоче місце