Автоматика та електротехніка - (:unkn) unknown (My University, 2024)
У збірнику подані матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Автоматика та електротехніка". Розглянуті питання теорії, практики та розвитку електромеханічних систем і пристроїв суднового та загальнопромислового призначення, а також інформаційно-вимірювального обладнання. Збірник може бути корисним для наукових співробітників, викладачів, інженерів та студентів.
Автоматика та електротехніка : матеріали всеукр. наук-техн. конф. студ., асп. та молодих вчених / відп. за вип. О. О. Пальчиков. – Миколаїв : НУК, 2024. – 113 с.