Тілесний, екзистенційний та особистісний рівні людини в прозі Андрія Платонова (філософсько-антропологічне прочитання) - Бороденко, О. В.; Borodenko, O. V. (My University, 2010)
Проаналізовано осмислення людського буття як цілісної багаторівневої єдності у А. Платонова. Розкрито зміст філософської символіки в контексті філософсько-антропологічної проблематики А. Платонова
Бороденко, О. В. Тілесний, екзистенційний та особистісний рівні людини в прозі Андрія Платонова (філософсько-антропологічне прочитання) / О. В. Бороденко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 81–82.
Keywords: рівні людського буття (тілесний, екзистенційний, особистісний); розрив; тілесність; особистість; духовність; levels of human being (bodility, existential, personality levels); integrity of human being; breach; bodility; personality; spirituality