Тайм-менеджмент викладача вишу у сучасному контексті підготовки фахівців з програмної інженерії - Суслов С. В. (My University, 2025)
Запропоновано підходи до удосконалення планування і оцінювання результатів діяльності науково-педагогічних працівників, що забезпечують проведення навчального процесу за фахом F2 ''Програмна інженерія'', шляхом визначення цілей, відповідних сучасним умовам інтенсивного розвитку галузі.
Суслов, С. В. Тайм-менеджмент викладача вишу у сучасному контексті підготовки фахівців з програмної інженерії / С. В. Суслов // Матеріали всеукр. наук.-пед. підвищ. кваліфікації ''Тайм-менеджмент – мистецтво управляти часом науково-педагогічного працівника''. – Львів ; Торунь : Liha-Pres, 2025. – С. 115–117.
Keywords: тайм-менеджмент; програмна інженерія; підготовка фахівців; оцінка наукової діяльності