Zero emissions power plant based on the Allam cycle - Patlaichuk V. M.; Patlaichuk О. V.; Патлайчук В. М.; Патлайчук, О. В. (My University, 2023)
Розглянута теплова схема енергетичної установки з нульовими викидами шкідливих речовин в атмосферу, яка виконана на основі термодинамічного циклу Аллама. Проаналізовані особливості роботи такої установки.
Енергетична установка з нульовими викидами на основі циклу Аллама
Patlaichuk, V. M. Zero emissions power plant based on the Allam cycle = Енергетична установка з нульовими викидами на основі циклу Аллама / V. M. Patlaichuk, О. V. Patlaichuk // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 141–143.