Підвищення ефективності роботи системи живлення газодизельних двигунів - Проскурін А. Ю.; Довбенко М. М.; Цуркан І. О.; Матвеєв В. В.; Куліков А. М.; Proskurin A. Yu.; Dovbenko M. M; Tsurkan I. O; Matveiev V. V.; Kylikov A. M. (My University, 2021)
Запропоновано модернізувати систему подачі газового палива, яка забезпечує високі економічні та експлуатаційні показники роботи двигунів. Паливна система дозволяє забезпечити роботу на рідкому і газоподібному паливі, забезпечує сприятливу послідовність введення різних палив в камеру згоряння при роботі в режимі газодизеля. Автоматично погоджує кількість палива, що подається з режимом роботи газодизеля за рахунок штатного регулятора частоти обертання, підвищує рівномірність розподілу газоподібного палива по циліндрах.
Increasing the efficiency of the power supply system of gas-diesel engines
Підвищення ефективності роботи системи живлення газодизельних двигунів = Increasing the efficiency of the power supply system of gas-diesel engines / А. Ю. Проскурін, М. М. Довбенко, І. О. Цуркан, В. В. Матвеєв, А. М. Куліков // Матеріали Х міжнар. наук.-техн. конф. ''Суднова енергетика: стан та проблеми''. – Миколаїв : Гельветика, 2021. – С. 257–259.
Keywords: паливна система; газове паливо; ПНВТ; форсунка; fuel system; gas fuel; high pressure fuel pump; injector