Скіфська культура - Андрєєва, Наталія Борисівна (My University, 2004)
На підставі аналізу культурно-історичного процесу прадавніх часів дається оцінка першоджерел скіфської культури. Призначено для студентів усіх спеціальностей, що вивчають дисципліну "Культурологія".
Андрєєва, Н. Б. Скіфська культура : метод. вказівки / Н. Б. Андрєєва. - Миколаїв : НУК, 2004. - 52 с. + ел. копія.
Keywords: скіфська культура; культурно-історичний процес; прадавні часи; оцінка першоджерел скіфської культури; культурологія