Розробка програмного забезпечення для оцінювання кількості строк коду Web-застосунків, що створюються за допомогою фреймворку Laravel - Грабовський, Є. В. (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці програми для оцінювання кількості строк коду Web-застосунків, що створюються за допомогою фреймворку Laravel. Кваліфікаційна робота викладена на 88 сторінках машинописного тексту, містить 15 рисунків, 6 таблиць, 5 додатків та список використаної літератури з 32 найменувань.
Грабовський, Є. В. Розробка програмного забезпечення для оцінювання кількості строк коду Web-застосунків, що створюються за допомогою фреймворку Laravel : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Є. В. Грабовський ; наук. кер. С. Б. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2022. – 88 с.
Keywords: програмне забезпечення; оцінювання; кількість строк коду; Web-застосунок; фреймворк; Larave; 121 "Інженерія програмного забезпечення"