Розробка вебзастосунку для інтернет-магазину смартфонів «Smartafon» - Воробець М. І. (My University, 2025)
Дана кваліфікаційна робота присвячена розв’язанню практичної задачі інженерії програмного забезпечення на тему «Розробка вебзастосунку для інтернет-магазину смартфонів «Smartafon». У роботі представлено аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення, аналіз існуючих аналогів, обґрунтування необхідності власної розробки, постановку задачі, аналіз вимог, розробку архітектури, розробку проєкту, результати розробки програмного забезпечення, розділ з охорони праці, а також додатки. Робота виконана на 111 сторінках, містить 22 рисунки, 33 таблиці, 5 додатків та список використаних джерел з 8 найменувань.
Воробець, М. І. Розробка вебзастосунку для інтернет-магазину смартфонів «Smartafon» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / М. І. Воробець ; наук. кер. Л. О. Латанська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 112 с.
Keywords: інтернет-магазин; смартфон; вебзастосунок; користувацький інтерфейс; відгуки; замовлення; особистий кабінет користувача; адміністратор; 121 "Інженерія програмного забезпечення"