Ресурсосберегающий способ электродуговой металлизации - Роянов, В. А.; Бобиков, В. И.; Roianov, Viacheslav O.; Bobikov, Volodymyr I. (My University, 2015)
Наведено результати дослідження застосування пульсуючого розпилюючого струменя стисненого повітря при електродуговій металізації. Показано залежність властивостей пульсуючого розпилюючого струменя стисненого повітря від частоти перекриття каналу сопла металізатора.
Роянов, В. А. Ресурсосберегающий способ электродуговой металлизации = Resource-saving method of electric arc spraying / В. А. Роянов, В. И. Бобиков // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – № 1 (457). – С. 28–33.
Keywords: ресурсосбережение; электродуговая металлизация; пульсирующий режим; распыляющая струя сжатого воздуха; канал сопла металлизатора; стационарный разрыв; динамический напор струи; ресурсозбереження; електродугова металізація; пульсуючий режим; розпилюючий струмінь стисненого повітря; канал сопла металізатора; стаціонарний розрив; динамічний напір струменя; resource saving; electric arc spraing; pulsating mode; nebulizing stream of air; channel of nozzle of the arc spray gun; stationary break; dynamic pressure of stream