Проблеми екології та енергозбереження - (:unkn) unknown (My University, 2025)
У збірнику наведені матеріали XVІ Міжнародної науково-технічної конференції «Проблеми екології та енергозбереження». Збірник становить інтерес для наукових працівників, управлінців і викладачів, інженерів та студентів.
Проблеми екології та енергозбереження : матеріали XVІ міжнар. наук.-техн. конф. / відп. за вип. Н. І. Магась. – Миколаїв : НУК, 2025. – 491 с.