Пошук українського шляху під час утворення політичних партій в Україні першої чверті XX ст. - Принць, В. О. (My University, 2018)
Розглянуто процес створення українських політичних партій на початку ХХ ст. Визначено передумови, напрями, досягнення і поразки політичних угрупувань дослідженого періоду.
Принць, В. О. Пошук українського шляху під час утворення політичних партій в Україні першої чверті XX ст. / В. О. Принць, М. О. Федоренко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2017 р. – Одеса : Купрієнко СВ, 2018. – С. 203–209.
Keywords: політичні партії України; особливості політичного руху; діяльність національних партій; боротьба з політикою; політика першої половини ХХ ст.; політичні діячі; українські соціал-демократи