Розроблення модуля обліку успішності цифрового навчання літніх людей - Бобровський Олексій; Леус Наталія; Кондюріна Ганна (My University, 2025)
У роботі досліджено технології підвищення цифрової грамотності літніх людей в умовах цифрової трансформації освіти та соціальної сфери. Обґрунтовано актуальність використання інформаційних систем для об’єктивного оцінювання результатів навчання в освітніх проєктах. Проаналізовано обмеження наявних засобів управління освітнім процесом, пов’язані з відсутністю автоматизованого обліку успішності. Запропоновано архітектуру програмного модуля обліку успішності навчання та виконано UML-моделювання його функціональної поведінки. Розроблений модуль забезпечує автоматизований збір і аналітичну обробку результатів навчання. Отримані результати можуть бути використані для підвищення ефективності управління освітніми проєктами з цифрової інклюзії літніх людей.
Бобровський, О. Розроблення модуля обліку успішності цифрового навчання літніх людей / О. Бобровський, Н. Леус, Г. Кондюріна // Матеріали ІХ міжнар. наук.-практ. конф. "Project, Program, Portfolio Management" (P3M–2025). У 2 т. – Одеса : ІШІР, 2025. – Т. 1. – С. 177–180.
Keywords: цифрова грамотність літніх людей; модуль обліку успішності; цифрова освіта; автоматизація оцінювання; цифрова інклюзія