Спірні питання, пов’язані з укладанням адміністративного договору - Дмитрук, І. М.; Dmytruk, I. M. (My University, 2017)
Досліджено поняття адміністративного договору та основні питання його укладання і виконання згідно українського законодавства. Встановлено ознаки, визначено особливості, що відрізняють адміністративний договір від інших видів договорів. Вивчається правова природа цієї дефініції. Вироблено висновок про необхідність подальшого вдосконалення адміністративного законодавства для детального врегулювання такого особливого виду договірних відносин.
Дмитрук, І. М. Спірні питання, пов’язані з укладанням адміністративного договору = Сontroversial issues related to the conclusion of administrative agreements / І. М. Дмитрук // Юридичні науки : вісн. ЗНУ. – Запоріжжя, 2017. – № 2. – C. 79–84.
Keywords: договірні відносини; адміністративний договір; адміністративна правосуб’єктність; ознаки адміністративного договору; суб’єкт владних повноважень; територіальна громада; децентралізація; contractual relations; administrative agreement; administrative legal personality; features of administrative agreement; authority; local community decentralization; договорные отношения; административный договор; административная правосубъективность; признаки административного договора; субъект властных полномочий; территориальная община; децентрализация