Теоретичні та практичні аспекти складання фінансової звітності підприємства для оцінки його фінансового стану - Колнооченко, Людмила (My University, 2021)
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена питанням формування фінансової звітності з метою оцінки фінансового стану підприємства. На основі дослідження економічної літератури та законодавчо-нормативної бази розкрито сутність поняття фінансової звітності як складової системи обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством. Проведено фінансову діагностику та оцінено ефективність системи управління досліджуваного об’єкту. Для удосконалення обліково-аналітичного забезпечення досліджуваного підприємства, в роботі запропоновано зміни до облікової політики, складено прогнозну звітність на основі якої проаналізовано ймовірність банкрутства у майбутньому, а також проаналізовано алгоритм дій для автоматичного формування показників діяльності товариства за вибраний період.
Колнооченко, Л. В. Теоретичні та практичні аспекти складання фінансової звітності підприємства для оцінки його фінансового стану : магістерська робота ; 051 "Економіка" / Л. В. Колнооченко ; наук. кер. Н. О. Козіцька. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 97 с.
Keywords: фінансова звітність; міжнародні стандарти фінансової звітності; міжнародні стандарти бухгалтерського обліку; обліково-аналітичний процес; прогнозування; аналіз фінансового стану; управлінські рішення; 051 "Економіка"