Ролі спрямованого використання засобів фізичного виховання під час навчання у ЗВО - Сокол О. В; Sokol O. V. (My University, 2023)
Фізичні вправи – основний чинник протидії негативним наслідкам гіподинамії, а також розумового та нервово-емоційного навантаження.
Roles of the targeted use of physical education tools during training in higher education institutions
Сокол, О. В. Ролі спрямованого використання засобів фізичного виховання під час навчання у ЗВО = Roles of the targeted use of physical education tools during training in higher education institutions / О. В. Сокол // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : Іліон, 2023. – Вип. 15. – С. 24–27.