Соціологічні дослідження як метод моделювання перспективної діяльності бібліотеки - Костирко, Тамара Миколаївна (My University, 2007)
В статті розглядається соціологічне дослідження як незамінне джерело інформації, яке дозволяє врахувати освітні та інформаційні потреби користувачів бібліотеки ВНЗ, визначити місце на ринку бібліотечно-інформаційних послуг, сформувати її імідж.
Костирко, Т. М. Соціологічні дослідження як метод моделювання перспективної діяльності бібліотеки / Т. М. Костирко // Вісн. ОНУ. – О., 2007. - Т. 13, вип. 8. - С. 90.
Keywords: соціологічні дослідження; перспективна діяльність бібліотеки; інформаційний простір ВНЗ; соціологія бібліотечної справи; інформаційні ресурси