Удосконалення методу постійних навантажень для розрахунку необхідної потужності суднової електростанції - Самарський А. О.; Спінчевський А. О.; Смаченко В. П.; Шкурко П. І.; Пальчиков О. О. (НУК, 2019)
В роботі наведена апроксимація коефіцієнтів корисної дії та потужності суднового електрообладнання в залежності від потужності, коефіцієнта використання, коефіцієнта завантажень, і за допомогою цієї апроксимації розрахована необхідна потужність для чотирьох суден електростанцій.
Удосконалення методу постійних навантажень для розрахунку необхідної потужності суднової електростанції / А. О. Самарський, А. О. Спінчевський, В. П. Смаченко, П. І. Шкурко, О. О. Пальчиков // Матеріали всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених ''Автоматика та електротехніка''. – Миколаїв : НУК, 2019. – С. 86–87.
Keywords: необхідна потужність; суднова електростанція; апроксимація; метод постійних навантажень