Соціально-економічний аналіз малого бізнесу в Миколаївському регіоні - Гавриленко, Н. В. (My University, 2008)
Дослідження показали, що в Миколаївському регіоні існує нагальна потреба у стимулюванні інноваційної діяльності. Враховуючи інтелектуальний потенціал регіону, впровадження інноваційних технологій у сферу виробництва та послуг є недостатнім. Підприємці регіону не готові вкладати кошти у розвиток інновацій, а небажання фінансово-кредитних установ фінансувати інноваційну діяльність зумовлене тим, що інвестиції в інноваційну діяльність характеризуються значним ризиком і забезпечують дохід через 5-10 років.
Гавриленко, Н. В. Соціально-економічний аналіз малого бізнесу в Миколаївському регіоні = Socio-economic analysis of small business in Nykolaev region / Н. В. Гавриленко // Актуальні проблеми економіки : наук. екон. журн. – Київ : ВНЗ «Національна академія управління», 2008. – № 2. – С. 148–156.
Keywords: малий бізнес; розвиток; підприємництво; аналіз; показники