Варіант модернізації системи керування різьбонакатного верстата - Білюк Іван Сергійович; Савченко Олег Валерійович; Полегенько Олег Олегович; Костенко Юрій Олександрович; Мухін Олег Алімович; Войцеховський Олександр Сергійович (My University, 2025)
Розглянуто модернізацію автоматизованого електропривода різьбонакатного верстата на основі електродвигуна з короткозамкнутим ротором за допомогою частотного перетворювача
Варіант модернізації системи керування різьбонакатного верстата / І. С. Білюк, О. В. Савченко, О. О. Полегенько, Ю. О. Костенко, О. А. Мухін, О. С. Войцеховський // Scientific Collection ''InterConf+''. – 2025. – № 55 (240). – P. 156–163.
Keywords: векторне керування; система автоматичного регулювання; різьбонакатний верстат; математичне моделювання