Специфічні аспекти проведення діагностичного тестування на заняттях з англійської мови - Смуглякова, М. К.; Кисельова, Т. В.; Фатєєва, В. Г.; Smuhliakova Maryna Kostyantynivna; Kiselyova Tetiana Volodymyrivna; Fatieieva Viktoria Georgiivna (My University, 2021)
Стаття представляє особливості та основні методи проведення діагностичного оцінювання базових знань та навичок студентів у процесі викладання іноземних мов. Аналізуються умови проведення тестування на заняттях з англійської мови. Визначаються деякі ефективні шляхи удосконалення підготовки та проведення діагностичних тестів.
Specific features of diagnostic tests in english classes
Смуглякова, М. К. Специфічні аспекти проведення діагностичного тестування на заняттях з англійської мови = Specific features of diagnostic tests in english classes / М. К. Смуглякова, Т. В. Кисельова, В. Г. Фатєєва // Матеріали XII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2021. – С. 466–467.