Історія вчень про державу і право - Федоренко, Тетяна Миколаївна (My University, 2006)
Методичні вказівки містять тематичний план, рекомендації щодо підготовки до семінарських занять, питання для самоконтролю, теми рефератів, контрольні завдання для перевірки знань студентів, список рекомендованої літератури. Призначено для студентів-правознавців, які вивчають курс "Історія вчень про державу і право", а також для всіх, хто намагається самостійно аналізувати проблеми держави та права.
Федоренко, Т. М. Історія вчень про державу і право : метод. вказівки / Т. М. Федоренко. - Миколаїв : НУК, 2006. - 48 с. + ел. копія.
Keywords: історія вчень; держава і право; методичні вказівки; історія держави і права; державотворчі і правові теорії