Проектна робота в рамках інтерактивного навчання на заняттях читання на спеціальності «Прикладна Лінгвістика» - Клементє'ва, І. О.; Klementyeva, I. O. (My University, 2009)
Проаналізовано особливості проектноЇ роботи, як важливого засобу підходу до навчання читанню, які й базуються на проблемах, на спеціальності "Прикладна лінгвістика". Описані цілі та шляхи виконання групового проекту. Наведено приклади тем проектів
Клемент’єва, І. О. Проектна робота в рамках інтерактивного навчання на заняттях читання на спеціальності «Прикладна Лінгвістика» / І. О. Клемент’єва // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2009. – Вип. 2. – С. 83–86.
Keywords: проектна робота; інтерактивне навчання; мотивація; єдність; лінгвістична компетенція; презентація; оцінка; project work; interactive teaching; motivation; involvement; integrity; linguistic competence; presentation; assessment