Прапори та герби Бессарабії - Iвкiн, М. А.; Федоренко, М. О. (My University, 2019)
У статті здійснено історичний аналіз процесу зміни і гербів Бессарабії.
Iвкiн, М. А. Прапори та герби Бессарабії / М. А. Iвкiн, М. О. Федоренко // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 231–239.
Keywords: геральдика; герб; Бессарабія; символіка