Исследование объемного разряда в системах электрофильтрации газов - Богуславский, Л. З.; Овчинникова, Л. Е.; Чущак, С. В.; Козырев, С. С.; Boguslavskyi, Leonid Z.; Ovchinnikova, Larisa Ye.; Chushchak, Serhiy V.; Kozyrev, Serhiy S. (My University, 2016)
Розглянуто питання використання об’ємного розряду для електрофільтраціі промислових газів. Проведено експериментальні дослідження процесу запалювання об’ємного розряду, досліджено вплив конструкції електродних систем і швидкості газового потоку на умови запалювання та підтримку стабільного об’ємного розряду.
Исследование объемного разряда в системах электрофильтрации газов = Study of volume discharge in electrofiltration gas systems / Л. З. Богуславский, Л. Е. Овчинникова, С. В. Чущак, С. С. Козырев // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2016. – № 3 (465). – С. 63–69.
Keywords: объемный разряд; электродная система; электрофильтрация промышленных газов; скорость газового потока; режимы зажигания объемного разряда; об’ємний розряд; електродна система; електрофільтрація промислових газів; швидкість газового потоку; режими запалювання об’ємного розряду; volume discharge; electrode system; electrofiltration industrial gases; gas flow rate; ignition modes of volume discharge