Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі КП "Жовтневі ласощі") - Чариєва Б. О.; Charyeva B. O. (My University, 2023)
Чариєва Б.О. «Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі КП «Жовтневі ласощі») – бакалаврська робота на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр». – Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв, 2023. Велике значення для розвитку економіки, покращення матеріального стану населення має збільшення виробництва промислових підприємств. У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Наведена характеристика підприємства КП «Жовтневі ласощі», проаналізовані його виробничо-економічні показники. У практичній частині розроблено бізнес-план розвитку підприємства, який довів доцільність запропонованих заходів.
Development and substantiation of the business plan for the development of the enterprise (on the example of KP "October Sweets")
Чариєва, Б. О. Розробка та обґрунтування бізнес-плану розвитку підприємства (на прикладі КП "Жовтневі ласощі" = Development and substantiation of the business plan for the development of the enterprise (on the example of KP "October Sweets") : бакалаврська робота ; спец. 051 "Економіка" / Б. О. Чариєва ; наук. кер. В. Г. Рогов. – Миколаїв : НУК, 2023. – 67 с.