Методичні вказівки з виконання розрахунку зниження рівня шуму за рахунок екранування - Ремешевська, І. В.; Грушина, О. Г. (My University, 2016)
Методичні вказівки містять необхідні теоретичні відомості щодо явища шуму, джерел виникнення і дії шуму на людину, нормування та засобів боротьби з шумом. Наведено методику, порядок виконання та приклад розрахунку зниження рівня шуму за рахунок екранування. Призначено для студентів денної та заочної форм навчання усіх спеціальностей, які вивчають дисципліну "Охорона праці в галузі". Можуть використовуватися при виконанні розділу "Охорона праці" в дипломних проектах.
Ремешевська, І. В. Методичні вказівки з виконання розрахунку зниження рівня шуму за рахунок екранування [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / І. В. Ремешевська, О. Г. Грушина. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2016. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: рівень шуму; шум