Підвищення паливної економічності головного суднового двигуна MAN B&W 7S80ME шляхом модернізації механізму газорозподілу - Ковальчук Ілля Олегович (My University, 2023)
Представлена кваліфікаційна робота містить у собі 75 сторінок, 44 рисунки, 2 таблиці. При підготовці проекту було використано 12 джерел інформації. У проекті проведено модернізацію газорозподільного механізму головного двигуна, що дозволило підвищити його надійність та покращити паливну економічність двигуна MAN B&W 7S80ME шляхом зміни закону відкриття випускного клапану.
Ковальчук, І. О. Підвищення паливної економічності головного суднового двигуна MAN B&W 7S80ME шляхом модернізації механізму газорозподілу : магістерська робота ; спец. 131 ''Прикладна механіка'' / І. О. Ковальчук ; наук. кер. Ю. М. Галинкін. – Первомайськ : ПННІ НУК, 2023. – 75 с.
Keywords: двигун внутрішнього згоряння; газорозподільний механізм; випускний клапан; закон відкриття клапану; 131 ''Прикладна механіка''; internal combustion engine; gas distribution mechanism; exhaust valve; valve opening law