Уживання активних та пасивних форм дієслів в українській фаховій мові - Петрович, Л. І.; Petrovich, L. I. (My University, 2013)
У статті проаналізовано підходи до вживання активних та пасивних форм дієслів у фахових текстах. Виявлено доцільність вживання дієслівних моделей активного стану в українській фаховій мові
The Use of Active and Passive Forms of Verbs in Ukrainian for Specific Purposes
Петрович, Л. І. Уживання активних та пасивних форм дієслів в українській фаховій мові / Л. І. Петрович // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2013. – Вип. 6. – С. 110–111.
Keywords: стан дієслів; пасивні конструкції; активні конструкції; зворотні дієслова; об’єкт; суб’єкт; verb form; passive structures; active structures; object; subject; reflective verbs