Методичні вказівки до виконання дипломної бакалаврської роботи зі спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування" - Ващиленко Микола Віталійович; Патлайчук Володимир Миколайович (НУК, 2018)
Наведені зміст дипломної бакалаврської роботи зі спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування" для освітньо-професійних програм підготовки "Турбіни" та "Газотурбінні установки і компресорні станції". Надані методичні рекомендації стосовно виконання окремих розділів, вимоги до оформлення текстової та графічної частин. Наведений перелік рекомендованої літератури. Призначено для студентів спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування" денної та заочної форм навчання.
Ващиленко, М. В. Методичні вказівки до виконання дипломної бакалаврської роботи зі спеціальності 142 "Енергетичне машинобудування" [Електронний ресурс] : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / М. В. Ващиленко, В. М. Патлайчук. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2018. – 3 електрон. опт. диcки (DVD-ROM). – Назва з контейнера.