Проблемний підхід до феномену чайлдфрі: психологічні передумови, вплив на соціум - Д’якова, К. О.; Кравчук, О. Ю. (My University, 2019)
У статті розглядається суть феномену чайлдфрі у розрізі сучасних досліджень. Виокремлюються можливі біологічні, психологічні та соціальні причини добровільної відмови від народження дітей, а також досліджується широта розповсюдження даного явища та його впливу на соціум та демографічну ситуацію в країні.
Д’якова, К. О. Проблемний підхід до феномену чайлдфрі: психологічні передумови, вплив на соціум / К. О. Д’якова, О. Ю. Кравчук // Матеріали Всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Проблеми соціально-гуманітарних наук", 7 груд. 2018 р. – Запоріжжя: АА Тандем, 2019. – С. 305–309.
Keywords: чайлдфрі; добровільна бездітність; демографія; репродуктивна поведінка; сім’я