Налоговые стимулы в системе налогообложения - Гавриленко, Н. В. (My University, 2012)
Розглянуто теоретичні аспекти державного стимулювання певних галузей народного господарства. На підставі узагальнення наукових підходів запропоновано класифікацію стимулів державного регулювання.
Гавриленко, Н. В. Налоговые стимулы в системе налогообложения / Н. В. Гавриленко // Новый университет. – 2012. – № 11 (21). – С. 49–52.
Keywords: налог; стимул; регулирование; налоговая система