Осадження рідкої фази у турбоімпактних сепараторах багатофазних сумішей палив підвищеного тиску - Рижков, С. С.; Борцов, О. С.; Рижков, Р. С. (My University, 2013)
Встановлено, що найбільші значення осадження рідкої фракції спостерігається у турбоімпактному сепараторі з радіальним коагуляційним елементом.
Рижков, С. С. Осадження рідкої фази у турбоімпактних сепараторах багатофазних сумішей палив підвищеного тиску / С. С. Рижков, О. С. Борцов, Р. С. Рижков // Матеріали VIII Міжнар. наук.-техн. конф. "Проблеми екології та енергозбереження в суднобудуванні". – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: багатофазні суміші; палива підвищеного тиску; турбоімпактні сепаратори; прикладні програми Ansys; моделі напружень Рейнольдса