Методичні рекомендації щодо практичних занять з англійської мови для студентів І курсу галузі знань: 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.10 «Прикладна лінгвістика» згідно з РПНД «Англійська мова» - Пономаренко Наталія Миколаївна (My University, 2024)
Методичні рекомендації розроблені відповідно до програми навчальної дисципліни «Англійська мова» і спрямовані на допомогу студентам у самостійній роботі для перевірки засвоєння ними лексичного запасу слів та граматичного матеріалу. Завдання містять матеріал, який складається з тем, запропонованих студентам на практичних заняттях. Призначено для фахівців першого рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» за спеціальністю 035 «Філологія» спеціалізації 035.10 «Прикладна лінгвістика».
Пономаренко, Н. М. Методичні рекомендації щодо практичних занять з англійської мови для студентів І курсу галузі знань: 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації 035.10 «Прикладна лінгвістика» згідно з РПНД «Англійська мова» / Н. М. Пономаренко. – Миколаїв : НУК, 2024. – 49 с.