Моральна дилемма як етична проблема і варіанти її вирішення - Мальцева, Л.К.; Гончарова, О. О.; Mаltsеvа, L. K. (Миколаїв: НУК, 2022)
В роботі розглянута етична категорія – моральна дилема. Порушена проблема трактування даного поняття різними філософськими школами та їхніми представниками. Наведені варіанти вирішень моральних дилем.
Мальцева, Л. К. Моральна дилемма як етична проблема і варіанти її вирішення = Thе mоrаl dilеmmа аs аn еthicаl prоblеm аnd vаriаnts оf it’s sоlutiоn / Л. К. Мальцева, О. О. Гончарова // Матеріали ІІІ всеукр. студ. наук.-практ. конф. "Філософські та культурологічні проблеми людства очима студентства". – Миколаїв : НУК, 2020. – С. 62–66.
Keywords: моральна дилемма; етика; система етики; вирішення; спосіб; філософські школи; mоrаl dilеmmа; еthics; еthics systеm; sоlutiоn; philоsоphical schооls; моральная дилемма; этика; этическая система; решение; способ; философские школы