Інформаційна модель системи технічного захисту інформації на основі технології Honeypot - Левченко Максим; Турти Марина; Levchenko Maksym; Turty Marina (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2020)
Проведено огляд сучасних технологій і засобів Honeypot. Визначені казуальні зв'язки функцій, виконуваних Honeypot і інформаційних потоків в системі обробки та захисту інформації. Створена узагальнена інформаційна модель системи технічного захисту інформації на основі технології Honeypot, яка враховує особливості віртуальних приманок.
Information Model of Technical Information Protection System Based on Honeypot Technology
Левченко, М. Інформаційна модель системи технічного захисту інформації на основі технології Honeypot = Information Model of Technical Information Protection System Based on Honeypot Technology / М. Левченко, М. Турти // Матеріали 9-ї міжнар. наук.-техн. конф. "Інформаційні системи та технології", присвяч. 90-річчю Харківського національного університету радіоелектроніки. – Харків : Друкарня Мадрид, 2020. – С. 258–261.
Keywords: Honeypot; інформаційна безпека; віртуальна приманка; механізм виявлення атак; узагальнена інформаційна модель; information security; virtual lure; attack detection mechanism; generalized information mode