Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва одягу - Секретна О. А. (My University, 2025)
У випускній кваліфікаційній роботі розглянуті теоретичні засади створення та діяльності підприємства, роль планування у підприємницькій діяльності. Виконано аналіз ринку сфери виробництва одягу та запропоновано бізнес-план створення нового підприємства в цій сфері. який довів високу ефективність проєкту.
Секретна, О. А. Розробка та обґрунтування бізнес-плану створення нового підприємства у сфері виробництва одягу : бакалаврська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / О. А. Секретна ; наук. кер. О. В. Кравченко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 72 с.
Keywords: підприємство; планування; бізнес-план; економічна ефективність; ринок; реклама; 051 ''Економіка''; enterprise; planning; business plan; economic efficiency; market; advertising