Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Управлінський облік" - Прокопович, Леонід Борисович; Шевчук, Сергій Валентинович (My University, 2012)
Методичні вказівки містять завдання для контрольних робіт з розподілу загальновиробничих витрат, побудови функції витрат, застосування методу стандарт-кост. Призначені для студентів-заочників кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 6.050106 "Облік і аудит".
Прокопович, Л. Б. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Управлінський облік" / Л. Б. Прокопович, С. В. Шевчук. - Миколаїв : НУК, 2004. - 28 с. + ел. копія.
Keywords: управлінський облік; облік і аудит; виконання контрольних робіт