Права жінок та зміна гендерних ролей під час війни - Ворчакова Ірина Євгенівна (My University, 2022)
Зосереджено увагу на ролі гендерного фактору під час воєнних дій в Україні. Розглядаються можливості забезпечення гендерних прав в українському суспільстві, яке потерпає від російської агресії. Показується вплив жіночого руху на міжнародні жіночі організації задля гарантування міжнародної підтримки нашій державі.
Ворчакова, І. Є. Права жінок та зміна гендерних ролей під час війни / І. Є. Ворчакова // The 15th Intern. scientific and practical conf. «Innovations and prospects of world science». – Vancouver, 2022. – Р. 295–298.
Keywords: гендер; гендерні права; гендерні ролі; жіночий рух; війна в Україні